RO Study
👤
Horia90
Horia90
14-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Nr divizorilor lui 240
Răspuns :
Draxoll
Draxoll
14-11-2018
Toti divizorii:1; 2; 3; 4; 5; 6; 8; 10; 12; 15; 16; 20; 24; 30; 40; 48; 60; 80; 120 și 240
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Traducere In Limba Engleza. Dar, Va Rog, Sa Nu Fie Luata De Pe Google Translate. As Vrea Dintr-un Dictionar. Multumesc Anticipat :* ''De Mic Cop
Am O Problema La Matematica.Cant Este Radical Din 56?
Va Rog Din Suflet Daca Puteti Sa Ma Ajutati Reactioneaza 20g Solutie HCl De concentratie 36,5% Cu 20 G Solutie NaOH De Conc 20% . Determinatireactantul In Exces
Numerele A Și B Sunt Direct Proporționale Cu 2 Și 5.1) Determinați P, Astfel Încât A=p%b.2) Dacă 3a+b=44, Atunci Calculați Valoarea Numerelor 5a-b.
Calculati Suma Lungimilor liniilor Mijlocii ale Unui Triunghi echilateral cu Latura De 11 Cm. Sa Ma ajute Cineva
Form Cu Ajutorul Sufixelor Adv Da La Urmatoarele Cuv : barbatparinteromanscolartaranvoinicvultur
Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe Si O Propozite Subordonata Completiva Directa,introdusa Prin Adverbul Relativ Cand.
Piramida Triunghiulara Regulata VABC Are AB =12 Cm Si Inaltimea VO = 6 Cm. Calculati : A) Lungimea Apotemei Piramidei B) Aria Totala A Piramidei
Am O Problema La Matematica.Cant Este Radical Din 56?
Diferenta Adoua Numere Naturale Este Cu 50 Mai Mica decat Dublul Sumei Lor Iar Suma Lor Este De Trei Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor.Afla Cele Doua Numere.