RO Study
👤
Andruta1466
Andruta1466
13-11-2018
Biologie
a fost răspuns
ce inseamna:CO2 si O
Răspuns :
Stefi8288
Stefi8288
13-11-2018
CO2 înseană dioxid de carbon
O înseamnă oxigen
Sper că te am ajutat.
Answer Link
Icanhelpyou9
Icanhelpyou9
13-11-2018
CO2-dioxid de carbon
O-oxigen
Succes!☆
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Zici La Multi Ani
Analizati Urmatoarele Verbe: E Vineri După-amiază , Ultima Ora. Educație Fizică . Doamna Warner Si Cu Mine Am Bătut Palma De Vineri. Facem Asta In Fiecare Săptă
Personaje Din Singur Pe Lume
Dacă Un Acvariu Se Umple Cu Apă Calculează Câți Litri De Apă În Cap În Acesta Știind Că Are Dimensiunile 30 40 50cm
Completează Lista De Mai Jos Cu Cate Un Cuvânt Derivat Pentru Fiecare Prefix Și Sufix: - Sufixe: -ar,-uș,-el,-easa,-iță,-esc,-iu,-este,-tor; -prefixe:-de,-des,-
Scrie Din Textul ,Legenda Iernii Si A Anotimpurilor Expresii Cre Repreinta Comparatii. Dau Corana Celui Care Raspunde Primul.
2√8-5√32+4√2=? 4√3+12=? 5√2+√8=? 0.75√72-√2:2+0,8(3)√8=?
Podul Carol Are Lungimea De 516 M Iar Lățimea De Aproximativ 10 M Calculează Suprafața Podului Și Numărul De Dale De Piatră Cu Dimensiunea De 50 Cm Lungime Pe 3
Vă Rog Ajutați-mă, Imi Trebuie Un Rezumat Foarte Scurt Pentru Cele 3 Lecturi : Tatal Lui Simon De Guyana De Maupassant, Dintr-un Secol De Viață De Celula Dela
Folosind Subst. _Marinari_ Construieşte Propoziții In Care Sa Îndeplinească Următoarele Fc. Sint. N. P(N. G. Ac. D); A. S. G; A. S.g. P; A. S. D.p C. D; C. Ind