RO Study
👤
Alexdavid10
Alexdavid10
12-11-2018
Engleza
a fost răspuns
scrie în limba engleză pe jos
Răspuns :
Viorcu
Viorcu
12-11-2018
on the ground = pe jos
Answer Link
BiancaRebeca11
BiancaRebeca11
12-11-2018
Pe jos= on the ground
succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste O Fraza Alcatuita Din Trei Propozitii: O Principala Regenta Si Doua Subordonate In Raport De Coordinare Disjunctiva.Va Rog Dati-mi Un Raspuns.
489x7854=?Care Este Rezultatul...pentru Ca Eu Sunt Prea Ocupat Cu Oile Mele Si In Plus Mananc Mici Cu Cartofi Prajiti...asa Ca Va Las Pe Voi Sa Faceti Calculul!
Corectati Greselile Din Urmatoarele Enunturi Si Explicati Natura Acestora A Scris Cu Doi De I Au Venit Apriximativ Vreo Zece CopiiPunctaju A Fost Sun Aproape O
Cateva Zile A Plouat. (analizati Verbul Daca E...............numar,persoana,timp)
Un Copil Foloseste Un Pistol De Jucarie Pentru A Lansa Vertical In Sus O Bila De Masa, M=10g.Resortul Pistolului Are Constanta Elastica K=400 N/m Si Este Initia
Care Este Cel Mai Mic Numar Intreg De Patru Cifre In Baza 10,care Are Toate Cifrele Distincte,respectiv Egale ?
Ajutatima Va Roog. Se Dau Numérele A=radical Din 2-1 Si B= Cu 3+2radical Din2.a) B-a Este...b)numarul A La A 2ac)media Geométrica A Numerelor A La A 2a Si B
Rezolvati Ecuatiile:( √5-2)x>√20-4 x∈Rx(1-√2) ≥ 4- 2√8, X ∈N|2x-1|≤3 x∈Z-1≤2-x≤5 X∈N
Cu Cat Este Egal Π?Am Auzit La Stiri,dar Am Uitat,caci Sunt Prea Ocupat Cu Oile!
Va Rog Spuneti-mi Si Mie Cate Un Cuvant Asemanator Pt:FidelitateArmonieMultumireIubireLinisteIzbandaEgalitateDar Pe Verticala Sa Iasa Familie...va Rog Imi Trebu