RO Study
👤
Micutzu2002
Micutzu2002
12-11-2018
Limba rusă
a fost răspuns
Ajutați mă va rog!
test clasa 8
Răspuns :
Olegmagala2
Olegmagala2
13-11-2018
Кагда на премер есть чтото опасно для жызни.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Piesa (un Dialog Nu Monolog)care Sa Contzinu Urmatoarele Cerintze:*sa Reprezinte Inceputul Unei Piese;*sa Respecte Caracteristicile Genului Dramatic*sa
Cum Intelegeti Voi Epitetul ''seara Razvratita''comentati-l Va Rog In 3-4 Propozitii.
Doua Cutii Cu Fructe Au In Total Suma De 22,iar Produsul 72.Cate Fructe Sunt In Fiecare Cutie? Si Cu Desen Va Rog Frumos
Pentru Activitatea ,,Europa Casa Noastra'',diriginta clasei Mele A Ales Oameni Din Europa Care Au Schimbat Lumea Si Cantareti/interpreti Cunoscuti Din Europa.Am
X La Puterea 3=x x Apartine {-2,-1,0,1,2}
O Proba De 0.365 G Monoamina Alifatica Saturata Reactioneaza Cu 10 Ml Solutie De 0.5 M HCl.Sa Se Stabileasca Formula Moleculara A Amineai, Respectiv Numarul Cor
Punctele De Pe Mediatoarea Unui Segment Au Proprietatea Ca........Dar Ortocentrul Unui Triunghi Este In Interiorul Sau Daca........
O Firma Are 120 De Angajati. Determinati Numarul Barbatilor Angajati In Firma, Stiind Ca Numarul Femeilor Reprezinta 20% Din Numarul Barbatilor
Amintitiva 2 Reguli De Ortografiere A Substantivelor. Ilustrati-le Prin Cite 5 Exemple.
Un Dialog De Cel Putin Doua Replici Intre Clipa Si Florile De Mar ,in Care Sa Folosesti Cinci Semne De Punctuatie