RO Study
👤
A30butterfly
A30butterfly
12-11-2018
Limba română
a fost răspuns
Care e fam lexicala a cuv. "negru"
Răspuns :
Tmc10
Tmc10
12-11-2018
întuneric, innegurat, înnegrită, non culoare, negricios, negritura
Answer Link
Iancuandrei274
Iancuandrei274
12-11-2018
Negricios,negrinian,inegrit,neinegrit,negruț.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Propozitiile Astfel,incit Sa Fie Adevarate: A)Fractia Care Are Numitorul 2 Si Numaratorul 3 Se Scrie ... b)Fractia Care Are Numaratorul 5 Si Numi
Demonstrati Ca Fractia [tex] \frac{4n+5}{5n+6} [/tex] Este Ireductibila
Ajutatima Va Rog imi Trebuie O Compunerein Engleza Despre Cum Am Petrecut O Zi Cu Prietenul Meu
Buna-ziua! Imi Puteti Rezolva Si Mie Exercitiul Aceste : Dintre Numerele Naturale A=1239 Si B=1234,cel Divizibil Cu 3 Este Numarul....?
Indica Nr De Sunete La Cuvintele : Sageti ,dulce ,fulgi .Argumenteza-ti Raspunsul
Bifeaza corespunzator 1 Germania este așezată în A)Europa De Vest B) Europa Centrală2 Germanii Erau foarte buni A) Navigatori B) Olari 3
111+2x+29=10-la Puterea 3
Ce Rol Are Negatia In Poezie Va Rog Sa Imi Spuneti Si Mie Si Sa Imi Dati Si Mie O Propozitie Cu Sensul Conotativ Al Cuvantului Soare
Completeaza Propozitiile Astfel,incit Sa Fie Adevarate: A)Fractia Care Are Numitorul 2 Si Numaratorul 3 Se Scrie ... b)Fractia Care Are Numaratorul 5 Si Numi
1.Suma A Doua Nr Naturale Este Cu 32 Mai Mare Decat Diferenta Lor. Daca Impartim Suma La Diferenta Lor, Obtinem Catul 2 Si Restul 8.Aflati Cele Doua Nr.2.Aflati