RO Study
👤
Mirunamiru58
Mirunamiru58
12-11-2018
Matematică
a fost răspuns
exercitiul 5 tot va rog
Răspuns :
Jonny34
Jonny34
12-11-2018
asta e raspunsul succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Orologiul Din Turn Bate Orele Astfel Încât Durata Unui Sunet Este Egală Cu Durata Pauzei Dintre 2 Sunete Consecutive. La Ora 2 Ceasul Bate De 2 Ori În 3 Secu
Eseu De 150-300 De Cuvinte, Despre Importanta Comunicarii Intre Oameni.
Vectorul A = AB Unde A Şi B Sunt Două Puncte Cu Coordonatele: A(1, 3) Şi B(4, 1). Să Se Scrie Analitic Vectorul A = AB , Să Se Reprezinte Grafic Şi Să Se Afle C
Distanta De La Pamant La Soare Este De Aproximativ 150.000.000 Km ,iar De La Pamant La Luna Este De Aproximativ 400.000 Km, De Cate Ori Este Mai Mare Distanta P
Cum Au Fost Descoperta Civilizația Mayasa? Dacă Se Poate Sa Scrieți În Română Și Sub În Engleza, Dau Coroana
Sa Se Calculeze Numărul De Butași De Vie Știind Că Terenul Este Dreptunghiular Cu Lungimea De 102 M Și Lățimea De 75 M.Distanta Dintre Butași Este De 2 M, Iar D
Este Exercitiul 13. C) Din Culegerea De Bacalaureat Pagina 128. Trebuie Sa Gasesc Primitva Acestei Funcții. Nu Am Inteles Exact Cum Rezolv Integrala Din Functii
Ma Ajutati Ex7 Va Rog.Dau Coroana!!!!
Ajutor Maine Trebuie Sa O Predau, Si Am Mai Postat O Tema Pentru Matematica Uitativa La Intrebarile Mele Si Aia Care Are 0 Va Rog Daca Ma Puteti Ajuta Sa O Face
Informaţie Despre Rolul Viermelor Plaţi, Va Rog