RO Study
👤
Vcernavca
Vcernavca
08-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Un spot publicitar despre droguri?
Răspuns :
Fellyfellycia
Fellyfellycia
08-02-2015
Drogurile reduc capacitatea de concentrare si sporesc riscurile la volan..
Drogurile te omoara lent... si placut
Drogurile nu-ti vor binele...
Nu atinge drogurile..!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniază Cu O Linie Verbele La Numărul Singular Și Cu Două Linii Verbele La Numărul Plural Microbi Există Peste Tot În Natură A Provoacă Multe Boli Molipsitoa
In Figura Alaturata, ABCD Este Reprezentarea Unei Curtu In Care EFGH Este O Casa, Iar Redtul Curtii Este Acoperit Cu Gazon. Am Nevoie De Ajutor La Tot Exercitiu
Perimetrul Unui Parc În Formă De Dreptunghi Este De 2624 M Află Lungimea Lățimea Lui Știind Că Lățimea Reprezintă A Treia Parte Din Lungime
Ma Gândesc La Un Număr.Îl Micșorez De 6 Ori.La Rezultat Adaug 6.Din Suma Scad 6.Rezultatul Obținut Este 7.Afla Numarul La Care M-am Gândit.Efectuează Proba.
Scrierea Ab , Unde A Si B Sunt Cifre (nu Neaparat Diferite ) Si A Este Diferit De Zero , Reprezinta ......................., Adica Ab= Va Rog Mult
A)Produsul A Doua Fractii Este Egal Cu 27/35,iar Una Dintre Fractii Este 3/5.Care Este Cealalta Fractie?b)Catul A Doua Fractii Este 15/14,iar Una Dintre Fractii
PLS AM NEVOIE! DAU COROANA SI MA ABONEZ!
9 In Figura Alăturată, ABCD Este Trapez Isoscel.Dacă <C = 60° Și AD = AB = BC = 4 Cm,determinati Perimetrul Trapezului ABCD.Rezolvare:
Rezumat La Cartea Surori De Raina Telegemierva Rog Frumossssss
Va Rog Am Nevoie De Ajutor Dau Coronița