RO Study
👤
Mariodaniel
Mariodaniel
11-11-2018
Istorie
a fost răspuns
Care erau ocupatiile slavilor
Răspuns :
Mada94
Mada94
12-11-2018
Slavii aveau ocupatile de a creste porcii si oile albinarit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Respiratia Anaeroba :a) Are Rol In Producerea De Energieb)consta In Oxidarea Substantelor Anorganicec)este Un Proces Specific Plantelord)se Finalizează Cu Forma
1 Aria Unui Dreptunghi Cu Lățimea De 10 Cm Şi Lungimea L Se Calculează Cu Ajutorul Formulei A = 10*L Cum Variază Aria Atunci Când Lungimea Se Măreşte De 2, 3, 4
Intrebarea Mea Este, Tensiunea U E Chiar Tem? Sau E Tensiunea La Bornele Sursei Si O Calculez Cu Kirchhoff Din Ochiul Cu Voltmetru?
Un Șanț Pentru O Țeavă De Gard Se Sapă În Trei Zile În Prima Zi Se Sapă Un Sfert, a Doua Zi Cu 5 M Mai Mult, Iar În Ultimii 16 M A Treia Zim. Câți Metri Are Șa
Cum Se Afla Linia Mijlocie A A Paralelogramului
B) (2x + 1)² - (x + 6)(x – 6) - 3(x - 2)?;c) (x - 5)2 - (x - 4)(x + 4) + (x + 1)?;d) (3x - 2)2 - 5(x – 3)(x + 3) - (2x + 3)?Efectuati. Va Rog!!!!
SUMA A DOUĂ NUMERE ESTE 72,IAR AL DOILEA ESTE JUMATATE DIN PRIMUL.NUMĂRUL MAI MARE ESTE EGAL CU? ...........
Am O Problema La Informatica(in C++)care Am Rezolvat-o,dar Cand O Testez Nu Imi Da Bine.Imi Puteti Spune Ce Am Gresit Sau Sa Imi Refaceti Programul,corect?Multu
Determinati Cardinalul Multimi A={x E Z Bara ,modul De X Mai Mic Sau Egal Cu 5}
Polinoame/////////////