RO Study
👤
NedelcuAnaCatalina
NedelcuAnaCatalina
11-11-2018
Fizică
a fost răspuns
ex 8.....va rogggggg
Răspuns :
BiancaRebeca11
BiancaRebeca11
11-11-2018
1.Pentru Dubai:
21h 13min 28 sec.
2.Pentru Berlin
18h 14 min 34 sec
3.Pentru Budapesta
18h 15 min 24 sec.
Iar la orașul tău scri ora care ți-o arata pe telefon
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Ce Valoare Morfologică Au Următoarele Cuvinte: -bine (nu Poţi Vedea Bine Decat Cu Inima) -invizibil (esenţialul E Invizibil Pentru Ochi) -mic (repetă
Raportul Lungimilor A 2 Dreptunghiuri Este Egala Cu 6 Supra 5,iar Raportul Latimilor Celor 2 Dreptunghiuri Este Egal Cu 4 Supra .Determinati Raportul Ariilor Ce
-Imi Puteti Da Idei De Compunere Ce Titlul ,,La Biblioteca'' Cu Formule De Politete?
Ce Capacitate Are O Piscina Care Are Forma Unui Paralelipiped Cu Lungimea De 20m, Latimea De 10m si Adancimea De 1,5 M?
Mentioneaza Functia Sintactica A Urmatoarelor Cuvinte: De Marinel, Stiti, Procopsitule, Mita, Simpatic , Ca D-ta.
Siruri... Fie Sirul [tex]( A_{n} )[/tex] , [tex] A_{1}=5 [/tex] , [tex] A_{2}=17 [/tex] Si [tex] A_{k+2}=5 A_{k+1}-4 A_{k} , K \geq 1 [/tex].Sa Se Demon
Urgent!!!Explica Ortografia Cuvintelor :-copiii-copii-ochelariiExplica Folosirea Virgulei In Enunturile :''Asculta,baiete, Eu Nu Pot Sa Sufar Copiii.''''Pentru
Determinati Lungimea Laturii BC A Triunghiului ABC Dreptunghic In A Stiind Ca AC=6 Si Sin B = 3/5 . Va Rog :)
Publicitatea Textului Lingușirea Și Minciuna De George Coșbuc
Imi Puteti Spune Un Text Dintr-o Vedere Adresata Unui Prieten.