RO Study
👤
Maslina15
Maslina15
11-11-2018
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutați-mă!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-11-2018
tring
doing
argueing
has
not playing
leaving
noting gets
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stat Medieval Romanesc În Care Locuiau Mai Multe Etnii
Fm : R - > R, Fm(x) = (m-3)x^2-3mx+2m-1, M€R / {3}. a) Sa Se Găsească Pct Fixe Ale Familiei De Fct {fm} M€R/{3} b) M=? Astfel Încât Gf Sa Fie Tangent Axei Ox
Se Consideră Numerele Reale A=(x+1)²-x(x+2) Si B=(x-3)²-x(x-6). A)aratati Ca A Si B Sunt Numere Reale B) Calculati Media Aritmetica Si Media Geometrica A Numere
Folosind Asociativitatea Si Comutativitatea Adunarii,calculati Sumele :c)S=19+32+58+91+42+81+55+9+100
Tom A Fost Pedepsit De Mătușa Sa Pentru O Greseala .imaginează Ti Care Ar Fi Aceasta Si Formulează In Locul Lui Scuze.
Se Consideră Numerele Reale A=(x+1)²-x(x+2) Si B=(x-3)²-x(x-6). A)aratati Ca A Si B Sunt Numere Reale B) Calculati Media Aritmetica Si Media Geometrica A Numere
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Problema Este De Clasa A Vl-a Şi Cât Mai Repede Am Puțin Timp La Dispoziție
Mama Si Fiica Au Împreună 32 De Ani. Calculați Varsta Fiecăreia Dacă Mama Are De 7 Ori Mai Mulți Ani
Alex A Citit 20 % Din Lecturile Suplimentare Calculați Câte Pag A Avut De Citit Alex Dacă Mai Are De Citit 40 Pag.
Numarul 10"+1241este Divizibil Cu 9oricare Ar Fi Nnumarul Natural