RO Study
👤
All3xandru1001
All3xandru1001
11-11-2018
Limba română
a fost răspuns
Ex 2/3 va rog frumos
Mersi
Răspuns :
Dariaalexandra99
Dariaalexandra99
11-11-2018
2.b)
3.rade,vine,musca,iesi,apuca,simt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama A Cumpărat Fructe Pentru Ana Și Mihai 2 Kg De Mere 1 Kg De Pere 500 G De Căpșune 500 G De Nuci 1 Kg De Portocale Sunt Mai Mult De 5 Kg În Total Explică Răs
Ofera Un Exemplu De Numere Naturale A Si B Pentru Care √a+√b=√a+b. URGENT!!.
Calculati Probabilitatea Ca, Alegand Un Numar Din Multimea Numerelor Naturale De Doua Cifre, Acesta Sa Fie Format Din Cifre Consecutive.
Arătați Că Numărul A=432* 289+ 1 + 2+ 3+...+ 288 Este Pătrat Perfect Și Calculați Radical Din A
Ajutor Va Rog 4) Punctele Necoliniare A, B Și C Aparțin Unui Plan SS Și Mªß. Determinaţi Poziția dreptelor MA, MB, AC Şi AB Faţă De Planul B.
Cine Mă Poate Ajuta?
4. În Triunghiul Echilateral ABC, ME AB Astfel Încât AM-2BM. Prin Punctul B Se Duce O Dreaptă Paralelă Cu Latura AC A Triunghiului. Știind Că Această Paralelă S
Cine Mă Poate Ajuta?
Telefonul Meu Are Codul Pin Un Număr Format Din Patru Cifre Cu Cifra Miilor 4 Și Cifra Unităților 5 Aflați Acest Număr Știind Că Este De 55 De Ori Mai Mare Decâ
Telefonul Meu Are Codul Pin Un Număr Format Din Patru Cifre Cu Cifra Miilor 4 Și Cifra Unităților 5 Aflați Acest Număr Știind Că Este De 55 De Ori Mai Mare Decâ