RO Study
👤
Hcvndu3ncyenejh6
Hcvndu3ncyenejh6
10-11-2018
Engleza
a fost răspuns
vreau toate ex
va rog
Răspuns :
Beatricemoje
Beatricemoje
10-11-2018
Totul e bine. La ultimul e ordinea în care trebuie puse.
Answer Link
TheodorCrainic
TheodorCrainic
10-11-2018
Asta este și rezolvarea mea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune Un Text De Nota 10 ,70-100 Cuvinte Care Sa Inveapa Cu Fraza Era O Zi De Vacanta Si Ma Plictiseam Igrozitor. Foloseste Substantive In Toate Cazurile
Alcatuieste Enunturi Corespunzatoare Imagini De Mai Sus.Foloseste Expresi Frumoase
Va Rog Am Nevoie Urgent De Ajutor Am Nevoie De O Compunere De 20 Rânduri In Care Sa Spui Ce Se Afla Dincolo De Stele Dau Coroana Si 5 De Multumesc
Aplic;punctul B)va Rog . Cerință E Aceasta:,,ce Parte Din Întreg De Taie"?
Coroana. Explica Formarea Ortogramelor (parti De Vorbire Componente): •l-a Intrerupt •ganditi-va •floarea-soarelui •m-au Ales •laudandu-se •uramti-ma
Calculati Media Geometrica A Numerelor A&b Unde: A=222si B=888 Va Rogg Ajutati-ma
Iosif Are 2 Cutii Cu Cate 4 Ciocolate Cu Alune Si 3 Cutii Cu Cate 4 Ciocolate Cu Lapte.Cate Ciocolate Are In Total?
Alcatuieste Un Text De3_5 Randuri In Care Sa Utilizezi Adjectivele Pronominale Posesive Obtinute Prin Conversiune De La Urmatoarele Pronume Posesive Al Nostru
Incadrati Fiecare Fractie Zecimala Intre Doua Numere Naturale Consecutivel:a)1.57
Alcatuieste Propozitii In Care Numeralul ,,sase,, Sa Aiba Trei Valori Morfologice Diferite Specificatile