👤
Stasea
a fost răspuns

alcatueste un dialog dintre un copil si gerul cumplit

Răspuns :

Un copil odata se intreba de ce este asa de frig afara  dar gerul cumplit auzi si se duse sa ii raspunda :
- Copile tu te intebi de ce este asa de frig afara?
- Da ma intreb , de ce ?
- Pai sa-ti povestesc exista patru anotimpuri si fiecare are cate un dar  foarte frumos . 
- Ce daruri?
-Vara  aduce in inimile copiilor multa bucurie pentru ca le da caldura , vacanta ....
  Toamna incepe iar scoala , timpul este frumos si colorat; vantul de toamna schimba culorile frunzelor , pentru om , toamna este anotimpul recoltei  al timpului petrecut impreuna   
 Iarna este anotimpul in care suntem acum  , el este cel mai indragit  de copii si cel mai frumos din toate anotimpurile chiar daca este ger  unii copii se distreaza in zapada cea inghetata  si rece . Lor nu le este frig deloc pentru ca  se distreaza foarte mult  . Apoi vine primavara anotimpul cel mai inflorit pentru ca el aduce prospetime naturii cu ajutorul florilor sale   minunate . Prima floare a anotimpului primavara  este ghiocelul , el are un parfum incantator  si sunt si mai multe altele care o sa le afli si singur pe parcurs.
- Ce frumos este , multumesc pentru ca mi-ai zis toate astea !!!
-Sper ca ai inteles ceva din tot ce ti-am zis !!!
-Da am inteles!
- Eu trebuie sa plec acum !!!
- Bine, pa ! 
-La revedere!