RO Study
👤
Dggvcxd
Dggvcxd
10-11-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati, va multumesc :))
Răspuns :
RaesSings
RaesSings
10-11-2018
[tex]1 + 1 = 2 \\ 15 - 15 = 0 \\ 3 + 3 = 6 \\ 34 + 34 = 68 \\ 19 - 19 = 0 \\ 32 - 32 = 0 \\ 7 + 7 = 14 \\ 8 - 8 = 0[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Poezie Despre Limba Romana Sau Tara Noastra !!!!!!!! Compusa De Voiii
Afla Toate Numerele Naturale Diferite De Zero Care ,impartite La 6 Dau La Cat Un Numar Egal Cu Dublul Restului
Rolul Cratimei In Structura : Stân-apropia , Asa E In Balada , Forma literara Cred Ca Fiind Stana Se Apropia . Help
In Vacanta De Vara Elevii Unei Clase Au Fost Plecati In Tabere Dupa Cum Urmeaza : a) 13 Elevi Au Fost Numai La Mareb) 15 Elevi Au Fost Numai La Muntec) 6 Elevi
Se Considera numerele Reale A=[tex] \sqrt{3+2 \sqrt{2} }[/tex] Si B=[tex] \sqrt{3-2 \sqrt{2}}[/tex]. a) Aratati Ca [tex] A^{2} -2ab + B^{2} = 4[/tex]b) De
Am De Facut Un Proiect Cu Tema: Mihai Eminescu. Ma Puteti Ajuta Cu Creatii Ale Voastre? Poezii, Compuneri..
Precizati Valoarea De Adevar A Fractiei 91 Supra 119 Este Ireductibila.vreau Sa Imi Spuneti Daca Este Adevarata Sau Falsa Si Vreau Si Rezolvarea Cum Ati Aflat.
(X-3)+(x+1)-(2x+1)(2x-1)
Va Rog Ajutatima Si Pe Mine Radu Rezolva Intr-o Saptamana 47 De Exercitii, In A Doua Saptamana Cu 29 Mai Multe, Iar In A Treia Saptamana, Cat In Primele Doua La
Urgennt Un Dialog Despre Un Baiat Si Craiasa Zapezii .