Mi-l puteti traduce in 30 min urgent??????

Când eram la universitate în Anglia, profesoara mea de engleză a invitat un grup de al nostru la ea acasă. Nu am vrut să fac greșeli, precum ar fi statul prea mult. Așa că, atunci când ea ne-a adus o băutură înainte de a începe să mâncăm, am spus "Mulțumim pentru invitația la dvs. acasă și invitația la masă. Ne-ați putea spune când putem pleca?" Ea a râs și a spus "Deci, de abia aștepți să pleci, nu?" Luu, China.
Vizitam Germania pentru prima dată și am primit o invitație pentru a vizita casa celei mai importante cliente a mea. Am deci să-i iau un buchet frumos cu 12 trandafiri, iar soțului său o sticlă de vin. I-am dat florile, dar ea doar se uita rușinată. Douglas, Scoția.
Un coleg britanic m-am invitat să mă alătur prietenilor lui după lucru. Noi am mers la un bar unde el mi-a cumpărat o băutură și a sugerat o masă la un restaurant. La sfârșitul mesei, am fost foarte surprins să văd pe toată lumea scoțându-și portofele ca să plătească masa. Prietenul meu se aștepta ca și eu să-mi plătesc masa, dar eu am găsit asta foarte răutăcios din partea lui să nu plătească partea mea deși el m-a invitat. Kenji, Japonia.
Stăteam într-un autobuz în Bristol, când o doamnă de vârstă mijlocie urcă în autobuz. Era aglomerat și nu mai erau locuri. Un bărbat de vârstă mijlocie a strigat foarte tare "Ai putea să-i dai doamnei locul tău, te rog?" De ce nu i-a dat el locul lui? Carlos, Spania.
De abia am ajuns recent în Statele Unite ale Americii și n-am mulți prieteni, deci am fost foarte încâtată să întâlnesc o americancă foarte drăguță în cafetăria colegiului cealaltă săptămână. Am avut o lungă conversație, ea mi-a spus povestea vieții ei, mi-a arătat poze ale familiei ei, și mi-a dat adresa sa. Următoarea săptămână când am văzut-o, deși mi-a zis "Bună" într-un fel prietenesc s-a dus și a stat cu alți prieteni. M-am simțit foarte rănită. Oare se așteaptă să mă bazez pe ea? Simt că am nevoie de o invitație. Hana, Liban.