RO Study
👤
Hahzvsban
Hahzvsban
08-11-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos de tot
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
08-11-2018
rezolvarea in atasament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau 3 Numere Întregi A, B Și C, Nu Neapărat Distincte. Să Se Afișeze În Ordine Crescatoare. Date De Intrare Se Citesc De La Tastatură Cele Trei Numere. Date
2 Va Roggggg Trebuie Maine Sa Predau
X/x+1 Din 12 Este 8
Poate Cineva Să Facă Rezumat La Acest Text? Am Mare Nevoie De Ajutor! Nu Stiu Să Fac Acest Rezumat. VĂ ROG REPEDE!! DAU COROANĂ Sunt Disperată. Vă Rog Să Mă Aj
Un Sarbatorit Ofera Bomboane Unor Copii Dintr-un Grup.Daca Ar Oferi Cate 3 Bomboane Fiecarui Copil,atunci Un Copil Ar Primi O Singura Bomboana,iar 6 Copii Nu Ar
Bună! Pentru Ce Se Folosește Aceasta "formula" Și Ce Denumire Are: A+b --> A+ab. Mulțumesc!
F Mulţimile Literelor Care Formează Fiecare Dintre Următoarele Cuvinte: ,,matematică“; „jucărie"electricitate":,marmeladă";
14 Se Consideră Punctele A(1, 3), B(3, 4), C(2,0), D(0,-3), E(-1,-3) Și F(-2,-5).a Reprezentați Punctele A, B, C, D, E Și F Într-un Sistem De Axe Ortogonale XOy
Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia Radical Din 14-x Totul Sub Radical = 3x+6 Totul Sub Radical
2. Determină Toate Numerele Naturale Nenule Care, Fiindîmpărțite La 9, Dau Câtul De 2 Ori Mai Mic Decât Restul.