RO Study
👤
Mdumitrescu75
Mdumitrescu75
08-11-2018
Chimie
a fost răspuns
ajutați mă va rog poza mai sus
Răspuns :
Sinziana06
Sinziana06
08-11-2018
Ti-am atasat poza cu rezolvarea
C: CH3-CH(ONa)-CH3 (Ce e in paranteza pui ca ramificatie)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieşte Enunţuri În Care Cuvântul –FLORI- Să Aibă Funcţiile Sintactice De: Nume Predicativ In Genitiv…………………………………..………..…...Complement Prepozitional………
Va Rog Sa Imi Dati Si Mie Daca Aveti Baremele Cu Rezolvari De La Testele 6 Si 7 Din Aceasta Culegere. Raspundeti Doar Daca Aveti Va Rog!
7. Numărul 2025 2023 N , Pentru N ℕ* , Este Întotdeauna: A. Irațional; B. Rațional; C. Întreg; D. Natural.
13. Un Romb Are Diagonalele De 6 Cm Si 8 Cm. Aflati Lungimea Laturii Rombului.
Salutare ! Aș Vrea Să Rezolvați Toate Ex. Din Subiectul De Mai Jos ( Este Subiectul De Comper Care S-a Dat Ieri La Clasa A VII-a La Matematică ) Cu Explicații C
Buna Prietena Mea Vrea Sa Stie Ce Note Trebuie Sa Ia Ca Sa Îi Iasa Media 6 Sau 7 Sau 8 Ce Note Trebuie Sa Ia Daca Are La Matematica Notele Urmatoare 4 4664
Raționalizați Fracțiile: A. 3/√5; 6/√3; 5/√75 B. 7/√100; 9/√30; 4√2/3√2; C. √10/√20; √8/2√2; 5/2√4; D. 3/√3 - √2; 4/√7 - √4
14 Citește Poezia Omida Cu Grad De Fluture" De Arcadie Suceveanu. Compar-o Cu Poezia Fapt Divers" De Ana Blandiana Şi Completează, În Caiet, Diagrama Venn.
Semiperimetrul Are O Formulă Cu Radical, Nu O Mai Știu, Aș Dori Să O Aflu, Vă Rog Frumos de Asemeni, Atunci Când Cele Două Segmente Ce Sunt Proiecțiile Catetelo
O Compunere Narativa Cu O Succesiune De Întâmplări De 50 De Rânduri