RO Study
👤
Elenacondei
Elenacondei
08-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Un enunt cu nea,s a, si ia
Răspuns :
Bufnita1
Bufnita1
08-02-2015
am vazut un fulg de nea mama s-s dus la magazin ia cosul de pe masa!
Answer Link
AllyAliinna
AllyAliinna
08-02-2015
Campurile sunt acoperite cu o manta de nea El s-a dus la Maria El ia o carte de la biblioateca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună, Îmi Explica Și Mie Cineva Cum Sunt Astea De Exemplu Substantiv Provenit Din Adverb Sau Adj Prov Din Adverb, Dacă E O Regula Cv Va Rog Sa Scrieți La Fiecar
Imaginează-ţi Că Faci Parte Dintr-o Echipă De Proiect European În Şcoala Ta. Redactează O Prezentare A Tradițiilor Şi Valorilor Naționale Sub Forma Unui Text, D
Ajutatima Varog Dau 5 Stele + Coroana + Multe Puncte
Identifică Pe Hartă Egiptul De Sus Şi Egiptul De Jos. Dau Coroana,dar Repede!!! :(((
Ce Este D 12 Din Exemplul: A={x Aparține Șirul Nr Naturale (x+1)aparține D12Va Rog MultRepede!
Bim Cântărește 12 Kg, Iar Pif Este Cu 6 Kg Mai Uşor. Rex Este La Fel De Greu Ca Bim Și Pif Împreună. Cât Cântăreşte Rex? Schema Problemei: 1) 2) Răspuns: Kg. Re
Va Rog Dau Coroana Aflați A Și B
Identificati Personajele Si Analizati Procedeele Prin Care Ele Sunt Caractezirate Textul: Amintiri Din Copilarie De Ion Creanga
Trebuie Să Scriu Un Articol Despre O Zona, Oras Unde Am Fost Și Am Vizitat... Asemănător Cu Cel Din TextMă Poate Ajuta Cineva Vă Rog Frumos?
Ce Trebuie De Facut Daca Ai Uitat Ce Ai Invatat