RO Study
👤
Caty1647
Caty1647
08-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Să se compare 1,2 și 4 supra 5
Răspuns :
Allmy
Allmy
08-11-2018
[tex]\frac{4}{5}[/tex] = 4 : 5 = 0.8
1.2 > 0.8
Answer Link
Prs59
Prs59
08-11-2018
1/5 mai mare decât 2/5 mai mare decât 4/5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Hidrocarbura Mononucleara Are Raportul Masic C:H = 12:1,25 . Se Oxideaza Cu KMnO4 In Mediul Acid Si Formeaza Un Acid Dicarboxilic. Care E Cantitatea De Hidroc
Suma De 1500 Lei A Fost Depusa La O Banca,cu O Rata A Dobanzii De 6%.Ce suma De Bani Are Clientul In Cont Dupa Un An?
Andrei Are La Dispozitie Un Resort Cu Constanta Elastica K=10 N / M , De Care Trebuie Sa Atarne O Lustra De 1,5 Kg. Cand A Montat Lustra A Constatat Ca..... Voi
Pentru A Confectiona 4 Sacouri Barbatesti Sunt Necesari 12 M De Stofa. Cati M De Stofa Sunt Necesari Pentru A Confectiona 9 Sacouri De Acelasi Fel?:-*
1.aflati Lungimea Unui Drept.ce Are Inaltimea=8 Radical Din 5 Si Diagonala E 32cm.2calculati Perimetrul Unui Romb Ce Are Diagonalele Egale Cu 24 Respectiv 10 Cm
Intr-o Livada Sunt 900 Pomi Fructiferi : Meri Sunt De 3 Ori Mai Multi Decat Peri Si Inca Unul , Pruni Sunt Cu Unul Mai Putin Decat Jumatate Din Numarul Perilor.
Suma Numerelor A Si B Este 140 .Afla Cele Doua Numere Stiind Ca A Se Iparte La B Si Se Obtine Catul 3 Si Restul 4.Metoda Figurativa.
Traduceti-mi Va Rog In Franceza : 1.Daca Mi S-ar Spune "langue Entragere" Imaginea Care Imi Vine In Mintea Este Imaginea Turnului Eiffel .2. Eu Prefer Limba Fra
Din Orientul Apropriatcea Mai Intinsa Tara Este: a)Cipru b)Iordania c)Israel d)Turcia Daca Ma Puteti Ajuta Va Multumesc Mult.
Aflati Numarul Care Adunat Cu Dublul Sau ,da Suma 429