RO Study
👤
Cristina644322
Cristina644322
08-11-2018
Limba română
a fost răspuns
analizeaza verbul "sa sculte"
Răspuns :
Andra5113
Andra5113
08-11-2018
sa asculte= verb predicativ, conjugarea I , diateza activa, timpul prezent , mod Conjuctiv, persoana a III a, numărul singular, funcția sintactică de predicat verbal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Construieste Câte 2 Enunțuri In Care Cuvintelele Impotriva Si Bine Sa Aibă Câte 2 Valori Morfologice Diferite Pe Care Le Vei Preciza. 2.Alcatuieste Doua Enunț
Trecrți Urmatorul Fragment Dialogat Din Schita Bubico... De Ion Luca Caragiale In Vorbire Indirecta : —frumusel Catel Aveti,zic Eu Cocoanii,dupa Cateva Minu
O Prisma Patrulatera Regulata Are Latura Bazei De 2 Cm Si Inaltimea De 1 Cm Are Diagonala Egala Cu..cm
Va Rog Am Nevoie De Ajutor La Meditatii :) Cerinta Spune Asa: Imaginează-ti Ca Participi La O Activitate De Voluntariat Care Are Ca Scop Curatarea Baltilor, For
Care Ma Ajuta Si Pe Mine Cu 30 De Propozit La Trecut ,am Avut De Facu O 100 Si Nu Mai Am Idei Va Rog Ajutatima .engleza
Ordonați Crescător 2,3;0,1;3,4;1,2;1,75
Imi Poate Scrie Cineva Un Anunt Imobiliar Sau O Comanda A Unui Obiect In Franceza! DAU COROANA
Selecteaza Propoztiile Adevarate Si Scriile In Spatiul Rezervat:40 Cm=0,4m; 15 M Patrat=15 Dm Patrat; 5,3 Dm Cub=0,053 M Cub; 200 Kg=2q Promit O Coronitza. Am N
Câți Km Are Romania ?
In Trei Vase Se Toarna 83 Litri De Apa In Primul Se Toarna De 2 Ori Mai Mult Decat In Al Doilea Iar In Al Treilea Cu 7 L Mai Putin Decat In Primul Cati L De