RO Study
👤
Bogdanstancu68
Bogdanstancu68
07-11-2018
Matematică
a fost răspuns
19/2x+5=1/3
X=?
Urgenttt va rog
Răspuns :
Esraelis13
Esraelis13
07-11-2018
sper ca te.am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculaţi C.m.m.m.c. Al Numerelor Naturale Nenule A Și B, Ştiind Că:a) A • B = 19 440 Și (a, B) = 18 B) A•b= 1 750 Şi (a, B) = 5;c) A • B= 4 200 Şi (a, B) = 10
Ex 15 Pls ! Dau Coroana
Redactați O Compunere De 60 Cuvinte In Care Să Folosești Cel Puțin 3 Expresii Cu , Cuvântul “ochi” In Limba Franceza Va Rog , E Urgent
Circle The Odd One Out.Explain Your Choice Remember That Vertebrates Are Divided Into:fish,reptiles,birds And Mammals Tortode (hamster) Crocodile SnakeHamster.
Cine Imi Poate Rezolva Si Mie??Va Rog
Scrie Un Dialog De 5 Replici În Care Să Utilizezi Cinci Termeni Științifici Pe Care Ai Învățat În Acest An Școlar La Cel Puțin Două Dintre Materiile Pe Care Le
Urgent!Aratati Ca Numarul:n-100+2*(1+2+3+........+99) Este Patrat Perfect.Dau 20 De Puncte
Rezolva Una Dintre Sarcinile Următoare Apoi Prezintă Rezolvarea În Fața Colegilor Scrie Un Text Narativ De 30 50 De Cuvinte În Care Să Îți Prezinți O Întâmplare
10 La Puterea Doua Îmi Mulți It [(doi La Puterea Doua + 2 La Puterea Treia Închid Paranteza Rotundă Împărțit La 12 + 3 La Puterea Treia Împărțit La Trei Închid
Ex 3 . Clasa A 7 A . Vă Rog Repede .