👤
a fost răspuns

alege una dintre imaginile de mai jos .scrie un text în care să prezinți o întâmplare imaginată . (nouă ne-a spus doamna sa ne alegem o imagine și să scriem macar 5 idei principale)
imediat vă spun ideile .
1.Miruna a găsit o pisică pe strada pe care a luat-o acasă .
2.Pisica a vărsat paharul cu apa al fetiței in bolul ei cu mâncare .
3. In pahar fetița avea își puse niste pastile iar pisica și-a schimbat corpul cu fetița .
4. Cele două au găsit soluția potrivită și s-au transformat la loc .
va rog trebuie să-mi faceți un text cu aceste idei principale introducere cuprins incheiere va rog dau 50 puncte mă abonez și dau și coroană !!plsss ( eu am ales imaginea a doua )

Alege Una Dintre Imaginile De Mai Jos Scrie Un Text În Care Să Prezinți O Întâmplare Imaginată Nouă Nea Spus Doamna Sa Ne Alegem O Imagine Și Să Scriem Macar 5 class=

Răspuns :

schimb de corpuri

Introducere :
Era o zi de primăvară eu venisem de la școală cu colegi mei și pe drum am găsit o pisicuță mică forte drăguță de altfel . Eu mereu miam dorit o pisică asa că am luato acasă .
Cuprins :
Ajunsă acasă am întrebato pe mama dacă o pot păstra și ia mia spus că da deoarece și ei îi plac pisicile . Iam pus de mâncare întrun bol și i lam pus jos iar apoi eu miam pus un pahar cu apă
Pisica era destul de zvăpăiat și sa suit pe masă și mia vărsat paharul cu apă în care pusesem niște pastile pisica a mâncat mâncarea și dintro dată eram scundă și tot ce scoteam pe gură se transforma in mieunat lângă mine eram eu dar dacă în gândul meu mam întrebat "dacă eu sunt acolo aici sunt tot eu " apoi mam dus și mam uitat in oglinda din hol devenisem o pisică, cea adoptată de mine trebuia neapărat să gasesc solutia pentru a deveni din nou om deoarece mâine aveam școală și cum as fi putut merge asa . Mam întors în bucătărie unde era pisica din corpul meu aparent aceasta nu era o pisică obișnuită ci era una vorbitoare si asta a dus la schimbul de corpuri
si avea si o inteligenta superioara asa ca am putut comunica cu ea
Eu : -Cum rezolvăm problema nu vreau să fiu pisică
Ea : -Nu stiu dar poate dacă facem fix cea ce am făcut dar invers vom reveni la normal
Eu :-Nu avem de ales va trebui să încercăm
Ea: - Tu adu pastilele iar eu mă voi duce după mâncare Eu :-Bine
Mă duc după mâncare și o aduc pun pastilele în apă și apoi mâncarea din bol iar după eu încep să beau apa și pisici din corpul meu îi dau mâncare .
Încheiere:
După ce terminăm tot ce avem de făcut totil revine la normal și devin din nou fată . Încep să sar de bucurie iar apoi duc pisica în locul de unde am luato deoarece un lucru care a provocat atâtea cine stie ce mai poate provoca . Totuși nu e asa rău să fi om chiar dacă ai mai multe responsabilități mia plăcut să fiu pisică dar nu aș vrea să se repete din nou.