RO Study
👤
Stef2968
Stef2968
07-11-2018
Limba română
a fost răspuns
cel incercuit va rog frumos
Răspuns :
David1143
David1143
07-11-2018
Din cele doua banuiesc ca trebuie sa alegi (Predicative/auxiliare) raspunsul este auxiliare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta Rolul Virgulei In Secventa: Incolo O Tacere Blanda, Molesitoare. " Când, După Un Răstimp I Se Mai Potoliinima, Observă Că Singurul Zgomot În Lume Îl Fă
Spuneti--mi Va Rog 5 Actiuni Pozitive Si 5 Actiuni Negative Imi Trebuie Urgent
AM CATEVA INTREBARI CAT NE DA (1+5 LA A 10 ):(1+5 LA A10) ALTA INTREBARE CAT NE DA 336:(7 LA A 2 +0LA A 7 -5 LA A 2 =
Am Și Eu Nevoie De Rezumat Pentru ,,Broască Țestoasă Cea Fermecata" De Petre Ispirescu
Adevarat Sau Fals Metalele Sunt Insolubile În Apa,benzina Etc. Au Doar Densitate Mica.
Propoziții După Schemele: A. S. A. P. numeral. Subst.comun. Adjectiv.
Matematica Calculati 15 Ori 12 Ori 3 Plus 12 Ori 7 Ori 3 Plus 12 Ori 3 Ori 13 Folosind Metoda Factorului Comun
Alcatuiti Propozitii Prin Care Sa Demonstrati Omonimia Cuvintelor Subliniate: Mai, Mine, Viu Realizati Familia Lexicala A Cuvantului Prieten (minimum 4 Termeni)
Radu Are17 Bancnote, Unele De 5 Lei Si Altele De 10 Lei,în Total 105 Lei . Cate Bancnote De 5 Lei Și Catebancnote De 10 Lei Are Radu
1)aratati Ca Numarul A=radical Mare In Care Sunt Scrise Nu.erele 1+3+5+...+99 Este Numar Rational 2)aratati Ca N Este Patrat Perfect,oricare Ar Fi Numarul Nenul