RO Study
👤
1299238829
1299238829
07-11-2018
Matematică
a fost răspuns
REPEDEEEE
18 puncte
Exercitiul 3
Răspuns :
Cameleonul
Cameleonul
07-11-2018
14 =timbre
16=carti postale
4=nimic
5=timbre si carti postale
14+16-5=30-5=25+4=29 (elevi in clasa)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5.Cuvântul Meu (la Pătucul Meu) Este: A)adjective Pronominal Posesiv B)pronume Demonstrative C)pronume Nehotărât
25. Numeşte Câteva Edituri Din Republica Moldova Și Din Alte Țări. Ce Colecţii De Carte Ale Editurilor Autohtone Cunoști? Documentează-te În Librărie Sau La Bib
Am Nevoie Urgent Va Rog Dau CoroanaIn Ce An A Avut Loc Conferinta De Pace De La Paris Si Cine Sunt Statele Participante?va Rog
As Dori Un Rezumat La Povestea Dar Din Dar De Leon Magdan Am Nevoie Urgent De Un Rezumat Bun. Multumesc, Povestea Este Mai Jos Într-o Țară Îndepărtată, Uitată
V.Determină Coordonatele Geografice Ale Oraşelor: 1.Moscova- 2.Ottawa - 3.Madrid - ....
Împreună Cu Cu Un Prieten Completeaza Harta Textului. Titlul Și Autorul Loculpersonajele Timpul Evenimentul
La Neutralizarea A 12,5 Ml Soluție A Unui Acid Monocarboxilic Saturat Se Folosesc 50 Ml Solutie NaOH 0,5 M. Știind Că La Analiza Chimică A 0,76 G Acid S-au Obți
Formulai O Lista De Răspunsuri Pe Baza Urmatoarel Scheme Onder Despredne Dece Cum? Cand
Imi Puteti Da Rezumatul La Poveste Fara Sfarsit, Va Rog, In Maxim 20 De Randuri. Am Nevoie Urgentaaa Dau Coroanaaa
Va Rog Frumos Ajutați Ma La Ex Asta.Dau Coroana.