👤

Redactează o compunere de 10 15 rânduri în care să povestești o întâmplare amuzantă la care ai participat sau ai fost martor
vreau răspuns urgent
dau coroana

Răspuns :

Parcul copiilor
Intr o zi am fost cu cea mai buna prietena in parcul copiilor .
Ne-am dus sa ne dam pe topogane .Am inceput sa ne facem poze si ne-am cumparat vata pe bat. In parc am vazut un stand cu baloane cu helium .Atunci ne-am cumparat un balon si am tras in piept helium vocea noastra s-a schimbat instantaneu.Vocea noastra era foarte subtiata si forte soada.
Afara s-a intunecat asa ca am mers la mine acasa . Acasa am inceput sa cantam si sa ne batem cu pernele si sa ne jucam carti . Mama mea ne-a facut placinta cu mere.Placinta noastra preferata.Ne-am pus la somn .
Aceasta zi a fost minunata si sper sa m-ai fie zile ca aceasta.

Sper ca e bine!!!!! Coroana???
într-o zi mergeam la școală.Am stat până ce sa sunat si am intrat in clasa.Un copil a alunecat și a căzut cu fata in fundul unui copil.Toti copiii au început să râdă,iar el ia spus doamnei.Doamna nu ia certat pe cei care au ras ci ia pedepsit.Sa sunat iar ei au ieșit cu toți in pauze si se jucau iar el a rămas în clasa sa citească o carte.Doamna la felicitat pentru un asemenea lucru.Sau terminat orele toți au plecat acasă.