RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-11-2018
Ed. muzicală
a fost răspuns
ce inseamna dame tu cosita
Răspuns :
Tudor2oo7
Tudor2oo7
06-11-2018
dă-mi chestiia aia mica
Answer Link
Inna12345
Inna12345
06-11-2018
Inseamna: da-mi ,,chestia" ta mica
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VIL Prezintă Într-un Enunt O Asemanare Intre Cele Doua TexteCod 21
Polinoame Sus Este Enunțul Jos Este Baremulc) Întrebarea Mea Este De Unde Se Ajunge La Concluzia Că F Are Cel Puțin O Rădăcină Reală???și Cum Verific Daca "a"
Cu O Cincime Din Suma Pe Care O Are Și Încă 14 Lei, Mihaela Cumpără O Bluză, Cu Două Șesimi Din Rest Și Încă 20 Lei, O Rochie, Cu Un Sfert Din Noul Rest Și 10 L
12. Alin A Avut 100 De Lei. Cu O Cincime Din Sumă A Cumpărat Un Stilou, Cu Jumătate Dinsuma Rămasă O Carte, Iar Din Rest A Cumpărat 5 Caiete. Câți Lei A Costat
Buna Ziua Va Rog Frumos Ex 6.va Rog Ori Cu Intrebari Ori Algebric...
Asociza Fragmentului Din Pescarul Amin De Vasile Voiculescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasa Sau Citit Ca Lectura Suplimentara Prezentand In 50 100 De Cu
Alcătuiește Propoziți Cu Perecihle De Cuvinte : Noapte Umeda,bezna Adâncă,ochii Lipiți,gheata Lucioasă,culcuș Cald. Ajutatima Rapid Va Rog Frumos
Care Este Suma Cifrelor Succesorului Lui 99 999?
Precizeaza Valoare Verbului “a Fi” Din Enuntul “nivelul Tau Este Conversational” Si Alcatuieste O Propozitie In Care Acest Verb Sa Aiba Alta Valoare, Pe Care O
Cilindrul. Sfera. Conul1. Dintre Corpurile Geometrice De Mai Jos, Încercuiește-le Pe Cele Care Se Rostogolesc.a.b.C.. Ce Caracteristică Comună Au Corpurile Pe C