RO Study
👤
Ralucanicoleta475
Ralucanicoleta475
05-11-2018
Informatică
a fost răspuns
va rog mult,ajutor!!
Răspuns :
Me2018
Me2018
05-11-2018
1 a)
2 a)
3 a)
4 c)
5 a )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema 1 : Care Este Lungimea Razei Cercului Circumscris Unui Triunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De 10 Cm ? Problema 2 : Care Este Lungimea Razei Cercului In
Daca In Baremul De La Evaluarea Natioanala Se Puncta Cu 3 Puncte O Bucata Din Exercitiu [de La Subiectul 3] Si Eu Am Scris Jumatate Din Acea Bucata Primesc Ceva
Voi Stiti Daca O Bufnita Se Poate Dresa Pentru Vanat ? O.O
1) O Cantitate De 39 G De Amestec Echimolecular De Metanol Si Etanol Se Supun Oxidarii Energice Cu KMnO4/H2SO4. a) Care Este Volumul Solutiei De KMnSO4 1M Care
Rombul ABCD Are Diagonalele de 6 Cm Si ,respectiv , 8cm . Aria Rombului ABCD Este Egala Cu ... Cm ?
Buna.La Examen La Subiectul Al II-lea La Ex 2..am Scris La Punctul B) Decat Aria Totala..dar Nu Si Procentul Acela Care Cu Rezultatul 1760..ce Punctaj Primesc O
Care Este Rezolvarea Exercitiului:E(x)=x²+4x+4 Supra X(x+2)/(1+2supra X)
Radu A Cumparat Un Caiet ,un Pix Si Un Stilou.Stiloul A Costat Cat 7 Pixuri,iar Caietul Cat 2 Pixuri.Cati Lei A Cheltuit Radu ,daca Pixul Este Mai Ieftin Decat
Do The Quiz.Tick The Correct Country:1.The Pound(£) Is The Money In a) India; b) Britain; c) the USA; d) Ireland;2.The Euro(€) Is The Money In a) Ireland;
Which Of The Following Persons Is Most Likely To Do Each Of These Five Things:work In Shifts, Work Under A Flexitime System, Telecommute, Commute To Work, Clock