RO Study
👤
Somejshaj
Somejshaj
05-11-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog dau și coroana
Răspuns :
Daianaant
Daianaant
06-11-2018
uite este făcut și de profesorul meu de pregătire
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) (-2)x-72(-100): (-4); Vă Rog Urgent
19 .În Calendarul Anului 2021, Ziua Europei, 9 Mai, Va Fi Într-o Zi De Duminică. În Ce Zi a Săptămânii Va Fi 31 Mai?
5. Scrie Două Propoziţii În Care Substantivul Drumeţia Şi, Apoi, Pronumele Personal Eu Să Aibă Rol De subiect. Rescrie Propoziţiile Schimbând Numărul Părţii De
Scrie, Pe Spatiul Dat, Un Text Format Din Sase Propoziții În Care Să Răspunzi Următoarele Întrebări: A) Unde Ai Fost În Excursie? B) Cu Cine Ai Călătorit? C) Ce
5. Fill In The Blanks With The Future Simple, Broa Be Going To Or The Present Continuous Forms Of The Verbs In Brackets: 1. Now That I Have Money, I .......(hel
Dintr-un Dreptunghi Cu Lungimea De 5,4 Dm Şi Lăţimea Din Lungime Se Decupează Pătrate Cu Latura De 40 Mm. a) Arată Că Dreptunghiul Are Lățimea De 2,4 Dm. b)Afla
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu (ajut La Teme Un Elev Cu Nevoi Speciale)! Multumesc Frumos. Sa Se Demonstreze Urmatoarea Inegalitate:
O Statuie Cu Masa De 600 Kg Trebuie Fixata Pe Sol. Ce Presiune Va Exercita Asupra Solului Dacă Baza Soclului Este: A) Un Pătrat Cu Latura De 50 Cm; B) Un Cerc C
Timp De Lucru: 60 De Minute. Se 1,5p) 1. Rezolvați Ecuațiile: a) 3x-7=-19;
Avem Sa Facem Trei Experimente La Alegere...Ce Experimente Recomandați??Îmi Trebuie La Științe Ale Naturii...