RO Study
👤
Minddoodles23
Minddoodles23
04-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor repede plssssss!!!!
Răspuns :
Ignatovvlad201
Ignatovvlad201
04-11-2018
cu placere.....................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Clasa 11 : O Soluție Apoasă De Acid Formic Și Acid Oxalic Cu Masa De 500 G În Care Cei Doi Acizi Se Află Raportul Molar 2:3 Este Neutralizată De 320 G De Solu
Aflați Măsura Unui Unghi Știind Că A) Este Cu 17 Grade Mai Mare Decât Măsura Complementului Său Ș B) Este Egală Cu Treimea Complementului Său
Dacă A €A Și A€B, Se Poate Afirma Că A= B? Justificați!
Mă Scuzati Ca Nu E Tema, Dar Am O Problema Cu Parul..dupa Ce Fac Dus Dimineata Imi Sta Foarte Naspa Parul De Parca L Am Indesat Foarte Tare In Cap. Pare Foarte
DESCOPERĂ! 3 Citește Textul Următor, Pentru A Rezolva Sarcinile Date Mai Jos. Gata! Călătoria Noastră Prin Carte Începe. Ţi-ai Pregătit Jurnalul? Cum Nu Te Mişt
9 A Dacă N Este Cea Mai Mare Cifră Pară, Atunci Determinați Numerele Pare Cuprinse Între N +11 Şin+24 B Dacă N Este Cea Mai Mare Cifră Impară, Atunci Determinaț
IV. Biocenoza Ecosistemelelor Din România Au O Mare Biodiversitate Dar Uneori Stabililitatea Lor Este Ameninţată. Plantele Întâlnite Într-o Rezervație Naturala,
8 9 Sunt Legate De Textul Cartea Pamantului Va Rog Repede
Formulaţi Ideile Principale Pentru Fragmentele Delimitate Prin Culoare. Scrieți Aceste Idei Sub Formă De: Întrebare Răspuns Titlu. Ce Conţine Fiecare Fragment D
Va ROG Ex 18 REPEDE Va Roooog