👤
Teo4818
a fost răspuns

O compunerea in care sa relatam o intamplare frumoasa petrecuta in timpul unui concurs! VĂ ROG! URGENT! DAU COROANĂ!

Răspuns :

hatzzzzzzzzz când vad gazela antilopaa

Agri
Concursul la piscina.Era o zi torida de vara ,iar eu trebuia să plec la mare cu prietenii mei.Acestia s-au hotărât să mă ducă la o piscina care a fost deschisa demult.Ajunsi acolo ampreuna cu amicii mei am avut deosebita surpriza sa constat că au pus ceva la cale pentru mine. Când am dorit sa intru an piscina ,deodată am observat că de fapt era organizat un concurs an apa. La acest concurs trebuia să sărim pe trambulina,sa anotam repede cu un măr an gura fără să-i dăm drumul.Toti au fost uimiți de acuratețea de care am dat dovadă și m-au felicitat. Fiind anscris de prietenii mei la concurs,fara că eu sa știu am avut deosebita plăcere să mi se angajeze premiul de cel mai bun anotimp,și premiul mărul de aur.Totodata nu puteam să-mi explic aceasta antamplare frumoasă și andeosebi hazlie. Când am dat să plec de la concurs, directorul de competiție sportivă mi-a anmanat și un bilet de vacanță unde să mă duc gratis la mare ,ampreuna cu prietenii mei. Nu a-mi găseam cuvintele pentru că am avut un concurs ușor ,și să primesc atât de multe beneficii din partea directorului de competiție și din partea sponsorilor, care m-au privit cu uimire de ceea ce am fost an stare să fac la acel concurs.Concursul acesta m-a făcut să-mi descopăr adevăratul talent de bun anotator, și totodată să particip la toate competițiile sportive de anot care aveau să se desfășoare pe tot parcursul vieții mele.