RO Study
👤
Bebi8
Bebi8
03-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor! Ce este 367:nr. prim sau compus.REZOLVARE.
Răspuns :
Anamariaciongaru
Anamariaciongaru
03-11-2018
Numărul 367 este număr prim
Sper că te-am ajutat
Answer Link
Dollyflory85
Dollyflory85
03-11-2018
367 este număr prim nu poate fi descompus in alți factori primi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Patru Numere Naturale Este 520.Al Doilea Este Mai Mare Cu 20 Decat Primul,al Treilea Este Cu 20 Mai Mare Decat Al Si Tot Cu Atat Mai Mic Al Patrulea,Afla
Buna Ziua!Am O Problema: Suma A Doua Numere Naturale Este Cu 135 Mai Mare Decat Termenul Intai Si Cu 28 Mai Mare Decat Termenul Al Doilea.Aflati Sum
Demonstrati Ca Nu Exista Numere Naturale X, Astfel Incat: 5x + 1024 = Abcd7(bara Deasupra).
Buna! Imi Poate Da Cineva Textul ,,Floarea Lacrimilor" De Emil Garleanu? Textul,NU Povestirea Sau Rezumatul! Multumesc
Arătati Ca , Oricum Am Alege 5 Ne Naturale , Exista Cel Puțin Doua Care Dau Același Rest La Împărțirea La 4
Daca Numerele X,y,z Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 2,3,6 Si 2x-3y+4z=12 Determina Numerele X,y,z
A. Determinati Numarul Numerelor Natural Cuprinse Intre 110 Si 220 Car Esunt Divizibile Cu 3.b.Determinati Numarul Numerelor Natural Cuprinse Intre 27 Si 324 Di
1 )comenteaza Urmatoarea Afirmatie : '' Daca-ti Depasesti Limitele ,esti Pedepsit .Daca Nu Ti Le Depasesti ,nu Esti Om ''2)construieste 4 Enunturi In Care Sa Do
Buna! Imi Poate Da Cineva Textul ,,Floarea Lacrimilor" De Emil Garleanu? Textul,NU Povestirea Sau Rezumatul! Multumesc
1.Calculati 5a-11b+21c,stiind Ca 2a+b-3c=15 Si A -4b+8c=25,unde A,b,c ∈ R2.Maria A Citit In 5 Zile O Carte Care Are 230 De Pagini.In Fiecare Zi ,incepand Cu A D