RO Study
👤
Ppisiii
Ppisiii
03-11-2018
Biologie
a fost răspuns
va roggg e urgenttttttt punctul 2
Răspuns :
Criiss23
Criiss23
03-11-2018
planta-fotisinteza
oaia-prin indigestie
ciuperca-saprofita
capusa-parazita
lup-autrotof
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Media Aritmetică A Doua Nr Este 9,7 .Aflati Cele Doua Nr , Știind Că Unul Dintre Ele Este Cu 5,3 Mai Mic Decât Celălalt . 2) Ionel Cumpără 1,5 Kg Mere Si 2,
Cuvant Obtlinut Prin Conversiune Si Derivare Din Textul: Dimineata,se Prezenta Mosu, Cu Paine Calda Ca O Luna Plina De Vara Si Cu Struguri Dulci Si Stralucirori
O Felicitare Costa 1 Leu Si 80 De Bani.Cât Costa 18 Felicitari?
Îmi Traduceți Va Rog Următoarele Propoziții : 1. Eu Aș Merge La Teatru Daca Tu Ai Veni Cu Mine. 2. Eu Voi Merge La Teatru Daca Tu Ai Veni Cu Mine. 3. Daca Vom
A-5,67=2,43 Dau Coroana Si Abonare
Ana Are Zece Penare Iar Aurel 333 De Carti Si 325 Penare Cate Carti Si Cate Penare Sunt In Total?
Ajutatma Va Rog Frumos Dau Coroana 1.Indentificati În Text Modurile De Expunere Studiate. 2.Ce Mod De Expunere Predomina În Acest Text.Dau 9 Puncte.
LA UN MAGAZIN VIN DOUA CAMIOANE CU MARFA .PRIMUL ADUCE MARFA IN CANTITATE DE 33LA PUTEREA A3 KG.CEL DA-AL DOILEA ADUCE MARFA IN CANTITATE DE 55 LA PUTEREA A4KG.
Luiza Si Madalina Au Participat La Recoltarea Strugurilor Si A Merelor. Fetele Au Umplut 6 Ladite Cu Struguri Si De Doua Ori Maiulte Ladite Cu Mere. Afla In Cat
Enunț Cu Ceilalți Cu Rol De Atribut Caz Genitiv