RO Study
👤
Ananetbai
Ananetbai
03-11-2018
Matematică
a fost răspuns
cum se calculează aceasta integrala?
Răspuns :
Anonim325182
Anonim325182
03-11-2018
uită-te aici. cred ca despre asta vorbesti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mentioneaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica Pentru Cuvintele Subliniat"Tu,care Esti Pierduta In Neagra Vesnicie"-pierduta"Si Care-odinioaraluceai Ata
3. Calculează.a) 9,75: 0,01c) 72,1:1,25e) 158,34:37,7b) 18,27:0,01d) 32,706 : 0,08f) 36,255 : 2,4. As Dori Ca Împărțirea Sa Fie Una Sub Alta Dau Coroana
Valenta Fierului Nichelului Zincului Galiului Germaniului Argintului Staniului
9. La Bornele Unei Surse De Curent Continuu Format Din N= 4 Elemente Identice In Serie, Având Fiecare T.e.m. E = 3 V Si Rezistenta Interioara R= 0,25 Ohmi, Se L
Analizeaza Adjectivele Din Urmatoarea Strofa “si-mi Pare Ca , De M As Intoarce Fara Veste, ar Rasari, Cand S-ar Deschide Usa, un Zambet Grav Si Dulce De Bunica
Soluția Ecuației 4-x=6
2 Alcătuiește Șase Propoziții În Care Să Foloseşti Următoarele Forme Pronominale,conform Cerinței:complene Dat Te Pronume Personal.pronume Reflexiv mă Pronum
Zi/zile/zilelea. Alege Forma Corectă A Cuvintelor, Apoi Scrie În Caiet Enunţurile!Mai Sunt Câteva ... Până La Vacanţă.Eu Şi ... Mei Aşteptăm Vacanţa.În Luna Iul
Vă Rog Ajutați Mă La Acest Exercițiu Dau 5 Stele Și Coroană Și Inimă !pls
5 A) Cu Ce Ocazie Se Trimite O Carte Poştală?VA ROG REPEDEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DAU COROANA PENTRU ARSPUNSURI CORECTE NU LITERE SAU NUMERE LA INTAMPLARE !!