RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-11-2018
Fizică
a fost răspuns
Precizați formula de calcul pentru procesul izobar ??
Răspuns :
UtilizatorBrainlyy
UtilizatorBrainlyy
02-11-2018
Transformarea izobara
niu=constant, p=constant
ecuatia=V/T=constant
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Reprezinta Luna Si Stelele In Gandirea Populara ?
Îmi Spune Si Mie Cineva O Propozitie Cu Cuvântul ,,te" Ca Complement
Un Amestec De Clorura De Potasiu,KCl,si Clorat De Potasiu ,KClO₃, Cu Masa De 39,4g Se Incalzeste Pana Nu Se Mai Degaja Gaz(O₂); Volumul Oxigenului Degajat E 6,7
3( X+4 ) - 5(2x+1) = 4(x+3 ) - 6(2x+3)
Aflati Nr Necunoscut Din Urmatoarele Expresii Matematice!(525:5+B):5+12=790 [(E:8+5609):2-111]:10=400 (65x 502:10-C-63):3=6
Scrieti Cu Cifre Trei Sute Cinci Miliarde Sapte Milioane Zece Mii Cincizeci Si Doi
1)Subliniaza Toate Complementele Din Text,precizand Termenul Regent(=Cmplement Direct,complement Indirect,complement Circumstantial De Mod Ect.): a)"Tare Sunt
Se Considera Un Triunghi Isoscel ABC , (AB) = (AC) Si Punctele M Si N Astfel Incat M∈(AB) , N∈(AC) . Daca BN ∩ CM = {P} Si (AM) = (AN) , Demonstrati Ca AP ⊥ BC
Subliniaza Complementele Indirecte Din Textul Dat Si Precizeazaprin Ce Parti De Vorbire Sunt Exprimate:a)Ii Telefonam Profesorul.b)Dansului I-am Telefonat.c)Cai
Ce Este : -substantivul , Atributul , Numeralul , Adjectivul , Verbul , Complementul , Interjectia , Conjunctia , Subiectul , Predicatul , Prepozitie , Pronumel