RO Study
👤
Ensl22
Ensl22
02-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Definitia patratului perfect
Răspuns :
Eima474
Eima474
02-11-2018
Pătratul perfect este un numarul întreg care este pătratul unui alt număr. Rădăcina pătrată a unui pătrat perfect este un număr întreg. Notația este nu la puterea 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ideea Principala Si Personajele Din Aleodor Imparat.
-19+26-36= ajutatima
Va Rog Imi Spuneti Niste personaze Din Povesti Pozitive?
Se Considera Triunghiul ABC Iar D Este Simetricul Punctului B Fata De Mijlocul Segmentului AC:a) Demnonstrati Ca [DC]≡[AB]b) Demonstrati Ca AD||BC Daca Ma Putet
Suma A Doua Numere Este Mai Mare De 3 Ori Decat Diferenta Lor. Sa Se Afle Cele Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Adunata Cu Diferenta Lor Este Egala Cu 400
Dupa O Scumpire Cu 10%, Pretul Unui Produs Este De 55 Lei. Determinati Pretul Initial Al Produsului.
Mihai Dispune De 320 De Lei Si Vrea Sa Cumpere Cati Mai Multi Euro.Cati Va Cumpara? CURS EURO-vanzare-4,45 Lei Si Cumparare-4,3
Numerele Naturale X,y Si Z Sunt Direct Proportionale Cu 2,3 Si Respectiv 6.a) Determinati Numerele Daca Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar Si Cel Mai Mic Este
Determinati Aria Trapezului.
Buna!Am Si Eu O Intrebare...:31.Exprima-ti Parerea Despre Mesajul Transmis Din Prima Strofa A Poeziei "Copii Eram Noi Amandoi" De Mihai Eminescu.Uitati Si Strof