RO Study
👤
123waxfrancez
123waxfrancez
01-11-2018
Biologie
a fost răspuns
Ajutați -ma va rog!
Răspuns :
MateiMoncea
MateiMoncea
03-11-2018
C)
1) A= dioxid de carbon (Co2)
B= substante organice
C= oxigen (O2)
2) Nr. de stomate= 14×5= 70.
D) Eu cred ca savantul Timirizev a definit clorofila astfel deoarece clorofila absoarbe lumina cum a facut Prometeu care a furat gocul din ceruri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Un Numar Si Dublul Sau Este 99. Care Este Numarul.
Scrie Cu Cifre Romane : Clasa A Patra , Premiul Al Doilea , Secolul Al Douazecilea , Mileniul Al Treilea , Etajul Al Unsprezecelea Si Copitolul Al Saselea Va R
Pentru 6 Televizoare Și 8 Mașini De Spălat Este Necesară Suma De 11800 Iar Pentru Un Televizor Și O Mașină De Spălat Trebuie 1.600 De Lei Care Este Prețul Unui
Compuneti Oproblema Cu Expresia:74,8x2-10,2x3 cu Tot Cu Rezolvare
Ma Gandesc La Un Numar.Ii Adaug 339,apoi Impart Suma Obtinuta La 5. Adun Rezultatul Cu 427 Si Obtin In Numar Format. La Ce Numar M-am Gandit?
3. Copiii Din Clasa A IV-a Au Confectionat Un Banner Pentru Ziua Scolii. Din 5 Coli De Carton De Forma Patrata, Cu Latura De 150 Cm. Afla Perimetrul Bannerului.
Explicati Asemanarile Lagate De Pozitie, Conditii Naturale Economie Si Transporturi Dintre Singapore Si Hong Kong
Calculați Poziția Procentuală A Următoarelor Substanțe : Ca CO3 , Na Cl2 Și Ca O .
La Produsul Dintrr Sesimea Nr 84 Si Imartitul Nr13 Aduana Sfertul Dublului Lui6
La Un Magazin S-au Adus 120 Kg De Unt Si 196 Kg Cascaval. Intreaga Cantitate S-a Vandut In 2 Zile. Sa Se Afle Cate Kg De Lactate S-au Vandut In Fiecare Zi, Daca