Răspuns :
Nu conteaza daca vremea e rea sau buna,adevarati dependenti the surf sunt mereu afara calarind valurile.Surful este unul dintre cele mai populare sporturi de apa.S-a transmis din insulele hawaiiu-lui,unde a aparut,la plaje din intreaga lume.Newquay este capitala surfului din UK.Nu e la fel de insorit sau la fel de cald ca plaja bondi din australia sau plajele din sudul californiei,dar miile de surferi care vin aici,este 'surf city'-cel mai jmecher loc sa fi in britania.Surful a fost una dintre cele mai importante parti din economia newquay-ului inca din 1990.In fiecare an atrage mai multe si mai multe persoane tinere.Astazi sunt 30 de magazine de surf in oras.In newquay,este o mare diferenta dintre surfarii seriosi si cei numiti 'baieti de plaja'.Surfarii seriosi sunt mult mai puternici,mai subtitri si mai in forma decat baieti de plaja.Ei traiesc sa faca surf si nimic nu poate sa stea in calea lor.Ei fac surf de 3 ori pe zi daca este posibil,in iarna si in vara nu pare sa simta frigul.Un surfar normal serios are-21 -de ani-bld flip (nimeni nu stie numele lui real).El si-a lasat jobul intr-un supermarket din londra acum 2 ani si a fost in cornwall de atunci.Flip lucreaza ca asistent cu jumatate de norma intr-un magazin de surf de dimineata si ca barman la un hotel noaptea.Nu a avut o noapte libera de 7 saptamani dar el zice ca nu este nefericit,pentru ca joburile ii lasa dupamiezile libere pentru surf.Stiu ca nu am o cariera dar nu ma pot opri din surf.Ma astept ca intr-o zi stilul meu de viata va fi inpractic si o sa trebuiasca sa gasesc un job cu norma intreaga.Dar acum sunt fericit.