RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-02-2015
Matematică
a fost răspuns
Eu am uitat 2(3x+1)+3(1-2x)=
Răspuns :
RiegerBrianaRaluca
RiegerBrianaRaluca
07-02-2015
inmultesti termenul din fata fiecarei paranteze cu fiecare termen din paranteza (2x3x+2x1) si (3x1-3x-2x) adica: (2x3x+2x1)+(3x1-3x-2x)=6x+2+3-6x=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mesajul Lecturii Colt Alb
Documentează-te Şi Află Care Dintre Aceşti Scriitori Au Scris Fabule: Homer La Fontaine Dimintrie Cantemir Antioh Cantemir Aleksandr Puşkin Ivan Krîlov William
Scrieți Reacția Ionului De Fier3+ Cu Ionul De Iod I-??
2.Lungimile Laturilor Unui Triunghi Reprezinta Numere Naturale Consecutive.Aflati Aceste Lungimi,daca Perimetrul Triunghiului Este Cu 1 M Mai Mare De Cit Lungim
Documentează-te Şi Află Care Dintre Aceşti Scriitori Au Scris Fabule: Homer La Fontaine Dimintrie Cantemir Antioh Cantemir Aleksandr Puşkin Ivan Krîlov William
Scrieti Toate Numerele Naturale Formate Din Zeci Si Unitati Care Au Cifra Zecilor Cu 3 Mai Mare Decit Cifra Unitatilor
Defineste Notiunea De Adaptare,facto Factor Biotic
Ordonati Anunțurile Pentru A Reconstitui Compunerea . URGENT !!!
Ce Stii Despre Ratusca Urita? Aspectul Ei Fizic:........ Trasturile De Caracter.... Obiceiuri..... Fapte.... Relatii Cu Alte Personaje.... Opinia Mea Despre Per
Scrieți Propoziții Cu Perechile De Paronime: Eminent: iminent: familial: familiar: arbitrar: arbutral: plssss