RO Study
👤
Mirela151915
Mirela151915
01-11-2018
Fizică
a fost răspuns
ajutati-ma la exercitiul 2 va rog
Răspuns :
Iulia3044
Iulia3044
01-11-2018
orele de incepere diferă pentru că au fusuri orare diferite
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La 2, Va Rogggg!!!!!
Scrieți Despre Povestea De Iubire Dintre Natl Și Persida Între Eșec Și Love Story Autentic
Pentru A Răspunde La Cerințele 3-4, Citeşte Următorul Text: Să Speciale [BM], [BC] Şi [CN] Pe Care Le-au Sudat De Cele Două Bare Paralele A Şi B, Astfel Încât [
Comparați Și Ordonați Numerele: Va Rog Nu Le Știu Face
Ajutor Va Rogg După Tabel De Alcătuit Propoziti ..cine Răspunde Primu Dau Coroana Va Rog Urgent
Exemplificati Formarea Legaturii Ionice In Cazul Clorurii De Sodiu Si A Sulfurii De Calciu
Am Învăţat Că Nu Poţi Face Pe Cineva Să Te Iubească Tot Ce Poţi Face Este Să Fii O Persoană Iubită. Restul.. Depinde De Ceilalţi. Am Învăţat Că Oricât Mi-ar Păs
39..Într-un Vas Paralelipipediccu Aria Bazei A = 10 Cm2și Înălțimea H = 28 Cm Se Introduc 0,265 L Apă. Dacă Adăugăm 30 De Monede Identice, Apa Umple Vasul. Care
3. Completati Tabelul La Ordinul Zecilor La Ordinul Sutelor La Ordinal Millor APROXIMARE PRIN LIPSĂ NUMĂRUL 16 456 16 456 16 436 APROXIMARE PRIN ADAOS. Dau Cor
Ai Învățat Că Plantele Au Comportamente Și Mișcări Variate. Majoritatea Plantelor Rămân Cu Florile Deschise Până Se Ofilesc Și Mor. Există Plante Care Îşi Închi