RO Study
👤
Gffc
Gffc
31-10-2018
Engleza
a fost răspuns
cine stie sa ma ajute la engleza dau coroana
Răspuns :
BillieEilishBitchez
BillieEilishBitchez
31-10-2018
Exercițiul 6:
1). an English book
2). a new student
3). a Canadian girl
4). an Italian car
5). a big school
6). an easy test
Exercițiul 7:
1). What's your name?
2). I'm Polly
3). And he is my friend
4). Hi, Patrick
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestile Cuprinse In Volumul,,Arcasul Fara Arc'' Sunt:a)Dificultatea Co Tinutuluib)Jocul De Cuvintec)Noutatea Lord)Valoarea Morala
5. Numără Și Completează Tabelul: 2. . Æ DA A A Calculează Numărul Total Al Figurilor Geometrice.
CAT DE REPEDE POSIBIL DAU COROANA
6 Idei Principale Simple Pentru Fragmentul Fram, Ursul Polar De Cezar Petrescu https://manuale.edu.ro/manuale/Clasa%20a%20VI-a/Limba%20si%20literatura%20roman
Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Sunt Cuvintele Scrise Colorat In Propozitiile Date.c.Bunica A Stat La Noi O Zi.d.Corina Avea O Singura Dorinta.e.In Parc,am Inta
© Drumul Până La Cetatea Rupea Este Cel Mai Lung Dintre Cele Trei Drumuri Şi Durează O Oră. Am Plecat La 9 Dimineata , Iar Vizitarea Cetății A Durat 1 Oră Şi 45
9. Look At The Text Again And Find .. 1 Three Types Of House. 2 Five Rooms. 3 Two Places To Keep Cars.va Rog Repedeeeeeeeee , Urgent Ca Să Nu I-au 1
3,2^5:3,2-6,3:5+18,2 Varooooooggggg
Compară Textul Propus Cu Fragmentul Din Scrisoarea III De Mihai Eminescu Pe Care L-ai Studiat. Notează Într-o Diagramă Venn Asemănările Și Deosebirile Dintre El
Buna! Am Nevoie De Sinonime Pt Cuvintele:ridicarea Si A Sfărâma