RO Study
👤
NEBUNIIDABUNI
NEBUNIIDABUNI
31-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Vă rog ajutor! Dau coroană!
Răspuns :
Adelina247
Adelina247
02-11-2018
masina - mașinuța; creion-creionas; caiet-caietel;carte-carticica; ghiozdan -ghiozdanel ;usa-usita; scara-scarita; ou-out
2 matura-maturoi; caciula-caciuloi; baiat-baietan; piatra-pietroi;catel-catelandru;pui-puian;copil-copilandru; pasare-pasaroi; sabie-sabioi;taran-taranoi; musca-muscan
3 învățătură - învățat, învățare; a învăța;
inflorit-infloritor;a inflori;a inflorit florilor
parfum-parfumat; a parfuma;a parfumat, parfumat
Sper ce te-am ajutat!Pup!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diana Are 88 De Mărgele Galbene Si Albastre. Știind Ca 48 Nu Sunt Galbene Și Ca Pentru Un Șirag De Mărgele Folosește 8 Margele De Aceeași Culoare, Află Câte Șir
Explică Între Un Enunț Sensul Structurii Subliniate: Am Cumpărat Un Luchian De La Licitație
3. Află Două Numere A Şib, Știind Că Diferenţa Lor Este 75, Iar A Este Deori Mai Mic Decât B.
Va Rog!!!!! Ex C) !!!!!
Rezolvati Ecuatia Irationala:
VA ROG MULT AM NEVOIE URGENT
Ajutatima Pls Dau Coroana !!! Alcatuiți Enunțuri În Care Substantivele Date Sā Îndeplineascā Condițiile Impuse:a) "Ion", Articulat Hotārât Proclitic, Caz Dativ,
Analizați Substantivele Și Precizați Ce Denumesc ,covorașul,blană,pământului,căprioară ,iadul,capul ,botul ,gâtul ,mamei ,ochii
5Read The Text Quickly And Check Your Ideasto Exercise 4.2.Charlotte Beck!... (work) In London At The Moment. She(ask) A Politician Some Questions For The News
Ajutor E Urgent (dau Coroană Și 5 Stele)