RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Definitia pastelului.DAU COROANA!
Răspuns :
Anastasialol2
Anastasialol2
31-10-2018
Pastelul este o creație lirică descriptivă, aparținând literaturii culte care, prin intermediul unui peisaj, transmite sentimentele eului liric contemplator.
Sper ca te-am ajutat ☺☺
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Cos Sunt 36 De Fructe Un Sfert Din Ele Sunt Mere ,pere Sunt De 3 Ori Mai Putine Decat Mere Iar Restul Sunt Gutui . Cate Gutui Sunt In Cosi ?
Sens Opus: Smecher=.........
Alexandra Se Gandeste La Un Numar. Aduna Dublul Numarului Cu 0,6. Rezultatul Il Imparte La 0,4. Din Noul Rezultat Scade 21,83 Si Obtinee 20,17. Care Este Numaru
Alegeti Varianta Corecta: 1.redeschiderea Problemei Orientale S-a Produs In Anul: a.1870 C.1876 b.1875 D.1877
Dau Cel Mai BUN! Scrietimi Doua Notiuni Cu Cuvintele Cruciada,pasali. Scrietimi Maximum 6 Propozitii Despre Piatra Funerara Este Scris Lumina Lumii!! + Multum
Explicati Cum Deosebiti Pronumele Reflexiv De Pronumele Personal La Persoana
Compunere In Engleza Depre Mine (pe Scurt), Hobiurile Mele(nu Fac Pretentii), Si Ce Imi Place Sa Fac In Timpul Liber(orice). Multumesc :)
Sens Opus: Smecher=.........
Alcatuieste Enunțuri Cu Perechile De Cuvinte Cerul Gerul
Un Stilou Costa Cat 5 Pixuri . Stiind Ca Pentru 2 Stlouri Si Pixuri Eduard Plateste 125 De Lei,afla Pretul Fiecaruia. Problema De Cl.a 3 A!Urgent!!!