RO Study
👤
Bacauflorinap0sxsh
Bacauflorinap0sxsh
30-10-2018
Matematică
a fost răspuns
nr 27 este dublul nr
Răspuns :
ClaraCCC
ClaraCCC
30-10-2018
Numarul 27 este dublul numarului 13,5
13,5×2=27
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Felul Subordonatelor Din Frazele De Mai Jos: 1)Despre Ce M-ai Intrebat Se Vorbeste Mult. 2)E Uşor Pentru Cine Invaţă . 3)Se Spune Că Munceşte Mult
Scoala Vecina Are In Ciclul Primar 907 Elevi.In Scoala Noastra Sunt In Cele 4 Clase Respective 189, 229, 187 Si 203.Care Scoala Are Mai Multi Elevi Si Cu Cat?
Documente Proglamative 1848
'' Micsoreaza '' Incincitul Numarului 68 Cu Catul Numerelor 460 Si 5 . Ce Numar Obtii Sunt Clasa A 4 A
Alcatuiti Un Eseu De Minim O Pagina In Care Sa Va Exprimati Opinia Despre Citatul: ,, Nimic Nu Este Mai Greu Decat Ca Prietenia Sa Dureze O Viata Intreaga'' , M
Ajutati-ma Va Rog!!!! La Tema De La Engleza Am O Propozitie Pe Care Nu Sunt Deloc Sigura . When I Was Young, I Didn't Like Going / Marking Shopping. Care E
Imi Trebuie De Facut O Compunere Sa Descriu Noaptea Si Sa Fie Epitete Multe Ajutati-ma Va Rog
O Banca Acorda Pentru Depunerile In Valuta O Dobanda anuala De P%.Depunand 5000 Euro,dupa Doi Ani Va Figura In Cont Suma De 5618 Euro.Aflati Dobanda Practicata
Ce Molaritate Are O Solutie De Acid Sulfuric Care Contine 4,9 Grame Aci Sulfuric In 200 Ml Solutie. Stie Cineva Sa O Rezolve Va Rog?
De Ce Nui Ceia Ce Caut