RO Study
👤
Or4zculapte
Or4zculapte
30-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutati-mă va rog mult
Răspuns :
Theodorasterpu
Theodorasterpu
30-10-2018
1.D
2.C
3.D
4.D
5.C
Cu placere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
"Un An De antrenamente Dificile Si Viata Claustrata In Menajerie Pentru Doar 10 Minute De Spectacol. Este Soarta Leilor, Tigrilor, Ursilor Camilelor, Leilor De
Prin Reactia A 2,4g De Substanta A Cu 9,8g De Substanta B, Rezulta 12g De Substanta C Si X G De Substanta D . Ce Valoare Are X ? Va Rog Rezolvarea Sa Fie Comp
Cine Imi Poate Face Rezolvarea Acestui exercitiu de Geometrie? :Triungiul ABC Are Masura Unghiului B De 60 De Grade, Masura Unghiului C De 45 De Grade, Iar AD
Daca N Si 4n+1 Nu Sunt Divizibile Cu 3 ,atunci 5n-2 Supra 3 Apartine Nr. Nat
Heyy....am Nevoie De 10/15 Probleme Din Cap.Fenomene Optice Surse De Lumina.Probagarea Lumini!!
Fie Triunghiul ABC Si Un Punct M Pe Latura BC . Daca Perimetrul Triunghiului ABM Este Egal Cu 16 Cm , Perimetrul Triunghiului AMC Este Egal Cu 18 Cm , Iar Perim
Heyy....am Nevoie De 10/15 Probleme Din Cap.Fenomene Optice Surse De Lumina.Probagarea Lumini!!
Cum Se Traduc In Mod Corect Urmatoarele Cuvinte: Freshman,tackles, Linebacker ?!
Solutiile Ecuatiilor : X La 2 -1 =1 X La 2 + 6x +9 =16 (x+2)totul La 2 -4=0 (x-
O Persoana Are O Parcela De Pamant In Forma De Triunghi Dreptunghic ABC Cu M(<A)=90 , AB=20m Si AC=15m.a)Aflati Lungimea Gardului Care Imprejmuieste Parcela.