RO Study
👤
Eden98
Eden98
30-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima si pe mine la ex 3
Răspuns :
Ioanamarcela58
Ioanamarcela58
30-10-2018
Asta e raspunsul.Oridinea subpunctelor e c,a si b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Constructia Carierei Tale Un Lucru Foarte Important Este Sa Te Proiectezi In Viitor Gandestete Cum Ar Arata Locul Tau De Munca Ideal Si Descrie Completand A
Imi Puteti Spune Daca Am Rezolvat Bine Exercitiul Atasat, Va Rog Frumos? (Nu Inteleg Daca Am Gresit Eu Sau Daca Chiar Trebuia Sa Aproximez Rezultatul Pentru A
Scrieti Un Program C/C+ Care Crează Fisierul Text SIR.TXT Si Scrie In El, In Ordine Alfabetica, Toate Sirurile Formate Din Două Caractere Distincte, Litere Mici
. Pe Axa De Mai Jos Sunt Reprezentati Doi Întregi. Scrie La Locul Potrivit Fracțiile
EIR 4. Rezolvă Problema: Calculați Cantitatea De Substanţă Şi Volumul Gazului Degajat În Urma reacției Dintre Carbonatul De Sodiu Cu Masa De 10,6g Cu Soluție De
Compune O Problemă Care Se Rezolvă Prin Exercițiul Următor: 635-348.
Problema 4. Fie AABC Cu KB=90° Şi KC-30°. Notăm Cu M Intersecția Dintre Bisectoarea AD, DE BC Şi Înălțimea BE, EE AC. Știind Că P Este Mijlocul Lui CM, Arătați
Cheia Din Vis În Pătucul Lui. Deodată A Dinspre Birou. Să, Cum Ai Ajuns În Camera Mâna, Dar Cheia Dispărus Sului, Unde Te-ai Ascuns? Lângă Patul Fiului. Cu Glas
Ajutați Dau Coroana!!!!
Ajutați Mă Va Roggggg