RO Study
👤
Cristian4026
Cristian4026
30-10-2018
Matematică
a fost răspuns
determinați valorile care lipsesc
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-10-2018
32
84
16
12
8
A) Se mărește și ea
B) Se micșorează și ea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poezie Vara De Lucian Blaga Dogoare . Pamantu-ntreg E Numai Lan De Grau ................. Si Atipeste Intre Flori De Mac La Ureche-i Taraie Un Greier. Raspunde
Mai Stie Cineva Cum Se Inmultesc Doua Matrici De Forma A= \left[\begin{array}{ccc}a&b\\b&a\end{array}\right] Si B= \left[\begin{array}{ccc}u&v\\
Termenul Necunoscut 320+b=860
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Traduc Acest Text: Kate Is Quiet And Likes Music.Hannah Is Clever And Likes School.Lucy Is The Bossy One And Is Very Good At Sports.'She
Aratati Ca Daca Fractia A/b Este Ireductibila Atunci Si Fractia A La Puterea N / B La Puterea N Este Ireductibila Pt Orice N Apartine Numerelor Naturale Diferit
Mi-a Disparut Intr-o Recreatie. Si Ce Muzicuta Era! El Nu Stie. Aflati Predicatele Si Puneti-le La Plural! A Disparut- P Nu Stiu- P doresc La Plural!
Ce Trebuie Sa Stie Un Marinar
Explica Folosirea Semnelor De Punctuatie De Propozitia: -Draca Furnica,te Rog Sa-mi Dai Ceva De Mancare!
Propoziti Despre Strugure Sa Contina ;punctul Semnul Intrebari Si Semnul Exclamari
Pentru A Face O Calatorie In Circuit,o Familie Cumpara Un Bilet Colectiv In Care Mama Si Tatal Platecs Pretul Intreg,iar Fiecare Copil Un Sfert Din Pretul Intre