RO Study
👤
XNaRcIsSx
XNaRcIsSx
29-10-2018
Chimie
a fost răspuns
Egalați-mi ecuațiile va rog...
Răspuns :
Elenarizea12p7ll3a
Elenarizea12p7ll3a
29-10-2018
CaCO3 —> CaO + CO2
2NaOH + CO2 —> Na2CO3 + H2O
Sper că te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Doua Buzunare Am Suma De 312 Lei.Daca Iau Dintr-un Buzunar 28 Lei Si-i Mut In Celalalt Buzunar,atunci In Ambele Buzunare Ar Fi Sume Egale.Ce Suma De Bani Am
Prezentati O Grupa De Vietuitoare In Urmatoarele Perioade De Timp:ziua , Noaptea, De-a Lungul Unui An
UN CONCURENT A OBTINUT PRIN TRAGERE LA TINTA 36 PUNCTE DIN 10 INCERCARI. DE CITE ORI A NIMERIT TINTA , DACA LA FIECARE TINTA ATINSA SE OBTIN 10 PUNCTE IAR LA
Mentioneaza Felul Partii De Vorbire Scrise Italic Si Functia Sintactica A Acesteia. a.Automobilul Alor Sai Este Nou. b.Lui Dan Ii Place Profesia Mamei Sale. c.D
Correct The Sentences As In The Example. Write În Your Notebook. Mă Puteți Ajuta La Ex 4 Şi Vă Puteți Ajuta De Tabelul De Mai Sus Ok
Vă Rog Ajutatimă Urgenit
O Poezie De 4-5 Versuri In Engleza Daca S-ar Putea Despre Profesoara De Engleza Va Rog !!!
Se Consideră Parabola De Ecuație Y=2x²-3x. Să Se Determine Poziția Dreptei D Față De Parabola Dată Și Să Se Afle Punctele Comune În Caz De Intersecție, Știind C
La Câtul Numerelor 54 Și 3 Adaugă Câtul Dintre 85 Și 5 Ai Obținut A 28 B 36 C 35 D 89
Cum Poti Pune Un Verb La Franceza La Prezent