RO Study
👤
Unknown38
Unknown38
29-10-2018
Matematică
a fost răspuns
exercițiul 11. Am nevoie rapid
Răspuns :
Cici112
Cici112
29-10-2018
Sper că te-am ajutat, desenul nu e perfect, dar contează că rezolvarea e destul de buna..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformati In Metri : 5 Km = 12 Hm = 45 Dam = 370 Dm = 13700 Cm = 180000 Mm = 2100 Dm = 150 Dam = 150 Dm = 320 Cm = 7 Mm = 4,5 Hm = 253,7 Cm = 2,5 Cm =
ABCD-paralelogram AB=200m AD=50 Radical Din 2 DE Perpendicular Pe AB Iar Masura Unghiului A Este De 45 De Grade Aflati Lungimea Segmentului DE SE AFLA CU AJUT
Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Sunt A,b Si C .demonstrati Ca Daca A=b+c Atunci Triunghiul Este Dreptunghic. Va Rog Multtttttttttttt
Într-un Vas Cilindric Cu Apă, Având Raza De 2 Dm, Se Introduce O Bilă. Aflați Volumul Și Aria Suprafeței Bilei Știind Că Nivelul Apei Din Vas Creste Cu 0.(3) Dm
Salut! Imi Puteti Da 10 Intrebari Pe Care As Putea Sa Le Pun Rihannei. (tema La Engleza)
Ce Fel De Rima Are Calin (File Din Poveste) Si Precizati Masura Folosita De Poemul Calin(file Din Poveste) Si Este Romanul Al 7
Hey! Am Nevoie De Ajutorul Vostru! Se Consideră Triunghiul Oarecare ABC Având Măsura Unghiului ACB De 30°, AA' Perpendicular Pe BC, Măsură Unghiului BAA' Este D
Alcatuieste Enuturi Din Care Sa Reiasa: A) Importanta Soarelui Pentru Plante,animale Si Om B) Efectele Negative Asupra Acestora VAROG URGENT TEROG
Perimetrul Unui Triunghi Cu Doua Laturi Egale Este De 56 M. Lungimea Unei Laturi Este Cat 3 Supra 7 Din Lungimea Perimetrului. Ce Lungime Au Celelalte Laturi??
Evaluare:Textul De La Evaluare:Copilul Crestea Si Era Istet Si Indraznet.Il Trimisera Pe La Scoli Si El Invata Intr-o Luna Cat Invatau Altii Intr-un An.Imparatu