RO Study
👤
Cristi4cata
Cristi4cata
29-10-2018
Matematică
a fost răspuns
(3 supra 5 - 1 supra 1) totul la a 3-a
Răspuns :
Trombolistul
Trombolistul
03-11-2018
[tex] {( \frac{3}{5} - \frac{1}{1}) }^{3} = \frac{3}{5} - 1 = \frac{3}{5} - \frac{1}{1} = \frac{3}{5} - \frac{1 \times 5}{1 \times 5} = \frac{3}{5} - \frac{5}{5} = \frac{3 - 5}{5} = - \frac{2}{5} = {( - \frac{2}{5}) }^{3} = \frac{ { - 2}^{3} }{ {5}^{3} } = \frac{ - 8}{125} = - \frac{8}{125} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Cate Numere Naturale De 3 Cifre Impartite La 23 Dau Restul 11? Aratati Cum Ati Facut 2)fie A Si B Doua Numere Naturale Nenule . Aflati Restul Impartirii L
Hei , Ma Puteți Ajuta Cu Acest Exercițiu Sa Rog ? Este Urgent Analizaţi Substantivele Din Textul De Mai Jos Precizând Felul, Genul, Nr., Cazul, Articolul, Prep
Completati Textul Urmator Cu Articolele Hotarate Potrivite:am Vazut... Carte In Vitrina .... Anticariat ... Prieteni Mi-au Spus Ca Este .... Exemplar Al.... Edi
Aflati Aria Trapezului Isoscel A , B , C ,D Cu Baza Mare AD=30cm AB=10cm Si Masa Unghiului A=60 Grade
Sinonim La Cuvinte:cerul,soldati,apa,vasta,copii,obosit,vazduh,slava,a muri.
Stabiliti valoarea De Adevar A Urmatoarelor Probozitii: A) 2 Apartine {1,2,3}, B) 2 Nu Apartine {3,4} , C) {2} Inclusa { 2,3} , D) O/ (O Taiat) = {0} ,e) O/ (O
O Propozitie In Care Vebul "a Fi" Cu Valoare Predicativa Sa Aiba Intelesul:"a Se Intampla".Rapundeti Rapid!!!
Afalati Aria Paralelogramului ABCD Daca AB =BD=10 Cm Si AD = 12
1) Suma A Trei Numere Naturale Este Egala Cu 2014 . Aflati Numerele Stiind Ca Unul Este Numar Prim Iar Celelalte Doua Sunt Impare Onsecutive . 2) Aflati X , Y ,
Spunetimi Va Rog Un Eseu Despre Cea Mai Mare Dorinta A Mea In Care Sa Utilizez Cit Mai Multe Articole Adjectivalearticolele Adjectivale Sunt:cel,cea,cei,cele