RO Study
👤
Adiadriana33
Adiadriana33
07-02-2015
Matematică
a fost răspuns
(202/2+101*2)/3-2*(2-2/2)
Răspuns :
Adryanna11
Adryanna11
07-02-2015
(202:2+101x2):3-2x(2-2:2)=
=(101+202):3-2x(2-1)
=303:3-2x1
=101-2
=
99
~Sper ca te-am ajutat!~
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7.8. Monica Mărturiseşte Că, Dacă Ar Exista O Carte A Recordurilor Pentru Realizări Istorice Și Culturale, Ar Include Înea Câteva Personalități Despre Care A Af
Citiți Afirmațiile De Mai Jos. Dacă Afirmația Este Adevărată, Încercuiți Litera A. Dacăconsiderați Afirmația Falsă, Încercuiți Litera F. Dacă Ați Încercuit Lite
3. Scrie Sinonime Pentru Cuvântul "iau":Iau Cartea De Pe Masă......Iau Un Caiet Din Ghiozdan........lau Bomboane De La Magazin....Iau Câinele De Lant...........
1.The Boys (give) Have Given Many Problems.2. It (be) Has Been Warm This Week.3. He (go) ________ Just ________ Out.4. We (want)________always _________to Visit
Ex.: : 2 Dau Coroanaaaaa !!!
Determinati Numerele Naturale De Trei Cifre Care Sunt De 34 De Ori Mai Mari Decât Suma Cifrelor Lor.
VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI!!!ESTE FOARTE URGENT!!
Ce Lucru Se Efectuiază La Ridicarea Unei Sarcine Cu O Greutate De 80N La O Înălțime De 3m Cine Poate Să Mă Ajute Dacă Mă Ajutați Pun Coroana Și 5 Stele Dați Vă
Dau Corona!!!Ajutatima!!!!pls
Gasiti Afirmatia Corecta: A) Forta De Greutate Este O Marimie Fizica Scalara ; B) Forta De Greutate Este Forta De Atractie Exercitata De Pamant Asupra Unui Corp